Château Topoľčianky

Château Topoľčianky

Topoľčianky vingårde er en af de førende vinproducenter i Slovakiet med langvarig erfaring og tradition. Virksomheden blev grundlagt i 1993 efter en vellykket tradition og sælge sine produkter under varemærket "Château Topoľčianky". Vin og kvalitet fødes i en vinmark, så virksomheden investerer en stor del af sine midler i sine egne vinmarker. I alt administrerer vi 550 ha vinmarker i Nitra- og Sydslowaksiske vinregioner. En væsentlig del blev genoplivet ved at plante nye unge vinmarker, som er beliggende på de øverste steder.
Ved omhyggelig forarbejdning af druer ved hjælp af moderne teknologi og under vejledning af erfaren teknologi, bringer vi vine, der er kendetegnet ved en let, frisk, sort karakter. Vinporteføljen inkluderer en lang række hvide og røde sorter i kategorierne kvalitetsvine og vin med specielle egenskaber. Vi tilbyder vine, der er tilgængelige for den generelle forbrugerpublik, samt vine beregnet til gastronomisegmentet, vine, der er egnede til arkivering og attributive vine i de højeste kategorier.
Kombinationen af det unikke nordlige klima og variationen i jordforholdene under opsyn af kvalificerede vinproducenter producerer interessante vine, der overbevises af deres kvalitetsudvalg i indenlandske og udenlandske konkurrencer. Vi har opnået de højeste succeser fra Tjekkiet, Moldova, Italien og Frankrig.